Gıda Teknolojisi Ders Kataloğu |
|||||
1. Sınıf |
|||||
---|---|---|---|---|---|
2022-2023 Güz Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
ATİ101 | Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I | 2 | 0 | 2 | |
GTP102 | Genel Mikrobiyoloji | İzlence | 3 | 2 | 5 |
GTP104 | Gıda Kimyası | İzlence | 3 | 0 | 3 |
GTP103 | Gıdalarda Temel İşlemler I | İzlence | 2 | 0 | 4 |
GTP101 | Kimya I | İzlence | 2 | 1 | 3 |
MMT103 | Mesleki Matematik I | İzlence | 2 | 0 | 3 |
TDİ101 | Türk Dili I | 2 | 0 | 2 | |
YDİ101 | Yabancı Dil I (İngilizce) | 2 | 0 | 2 | |
Seçmeli | 1. SINIF GÜZ DÖNEMİ (6AKTSLİK DERS ALINACAK)() | 6 | |||
BES101 | Beden Eğitimi I | İzlence | 0 | 2 | 2 |
GTP105 | Laboratuvar Tekniği | İzlence | 3 | 1 | 4 |
YBS101 | Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlik | İzlence | 2 | 0 | 2 |
Toplam AKTS: | 30 | ||||
2022-2023 Bahar Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
ATİ102 | Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II | 2 | 0 | 2 | |
GTP204 | Gıda Endüstrisi Makinelerı | 3 | 1 | 4 | |
GTP203 | Gıdalarda Temel İşlemler II | 2 | 0 | 2 | |
GTP202 | Gıda Mikrobiyolojisi | 3 | 2 | 5 | |
GTP201 | Kimya II | 2 | 1 | 3 | |
MMT104 | Mesleki Matematik II | 2 | 0 | 2 | |
TDİ102 | Türk Dili II | 2 | 0 | 2 | |
YDİ102 | Yabancı Dil II (İngilizce) | 2 | 0 | 2 | |
Seçmeli | 1.SINIF BAHAR DÖNEMİ (8AKTSLİK DERS ALINACAK)() | 8 | |||
İLŞ003 | İletişim | 2 | 0 | 4 | |
GTP205 | Özel Gıda Ürünleri | 3 | 1 | 4 | |
Toplam AKTS: | 30 | ||||
2022-2023 EK Sınav |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
GTP104 | Gıda Kimyası | 3 | 0 | 3 | |
TDİ101 | Türk Dili I | 2 | 0 | 2 | |
Toplam AKTS: | 5 | ||||
2. Sınıf |
|||||
2022-2023 Güz Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
GTP305 | Bitkisel Yağ Teknolojisi | İzlence | 3 | 1 | 4 |
GTP302 | Et ve Ürünleri Teknolojisi I | İzlence | 2 | 1 | 3 |
GTP316 | Meyve ve Sebze Teknolojisi I | İzlence | 3 | 1 | 4 |
GTP317 | Süt Teknolojisi I | İzlence | 3 | 1 | 4 |
GTP318 | Tahıl Teknolojisi I | İzlence | 3 | 1 | 4 |
Seçmeli | 2.SINIF GÜZ DÖNEMİ() | 8 | |||
GTP306 | Ambalajlama ve Depolama Teknikleri | İzlence | 3 | 0 | 4 |
TMEP301 | Bilgisayarda Programlama | İzlence | 2 | 1 | 3 |
GHB002 | Genel Hukuk Bilgisi | İzlence | 2 | 0 | 3 |
GRŞ105 | Girişimcilik I | İzlence | 2 | 0 | 4 |
Toplam AKTS: | 27 | ||||
2022-2023 Bahar Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
MYOSTJ01 | Staj | 0 | 2 | 5 | |
Seçmeli | 2. Sınıf Bahar Dönemi (25 AKTS)() | 25 | |||
GTP420 | Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi | 3 | 0 | 4 | |
GTP402 | Et ve Ürünleri Teknolojisi II | 2 | 1 | 4 | |
GTP407 | Gıda Katkı Maddeleri | 2 | 0 | 4 | |
GRŞ106 | Girişimcilik II | 2 | 0 | 4 | |
GTP419 | Hijyen ve Sanitasyon | 2 | 0 | 2 | |
MYOİE01 | İş Yeri Eğitimi | 2 | 0 | 10 | |
MYOİU01 | İş Yeri Uygulaması | 3 | 0 | 15 | |
GTP403 | Meyve ve Sebze Teknolojisi II | 2 | 1 | 3 | |
GTP417 | Süt Teknolojisi II | 3 | 1 | 4 | |
GTP418 | Tahıl Teknolojisi II | 3 | 1 | 4 | |
Toplam AKTS: | 30 | ||||
2022-2023 EK Sınav |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
GTP402 | Et ve Ürünleri Teknolojisi II | 2 | 1 | 4 | |
GTP304 | Tahıl Teknolojisi I | 3 | 1 | 5 | |
GTP404 | Tahıl Teknolojisi II | 3 | 1 | 5 |