Biometrie und Methodik in Ernahrungs und Lebensmittelwissenschafe
4
0
6
TB 207
Diferansiyel Eşitlikler
2
0
4
BA-A,E-3/02
Einfuhrung in die Methoden der Empirishchen Forschung
2
2
6
GM 309
Enstrümental Analizler
2
2
5
A1
German Intensive Language Course
5
2
8
B1
Germany Language
0
0
3
GM 205
Gıda Analizlerine Giriş
1
4
5
GM 201
Gıda Kimyası
2
2
5
GM 201
Gıda Kimyası
3
2
4
GM 203
Isı ve Kütle Transferi
2
0
0
YD 201
Mesleki İngilizce I
2
0
4
TB 205
Moleküler Biyoloji Genetik
2
0
4
BA-E-3/03
Produktbezogene Lebenstmitteltechnologie
2
0
4
TAB205
Tarla Bitkileri Üretim Tekniği
1
2
2
MB 203
Termodinamik
3
0
4
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü2. Sınıf 2010 - 2011 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
Gıda Mühendisliği Bölümü2. Sınıf 2010 - 2011 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
Gıda Mühendisliği Bölümü3. Sınıf 2010 - 2011 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
8
GM 313
Gıda Endüstrisi Atıkları
2
0
3
GM 314
Gıda Makine ve Ekipmanları
2
0
3
SB 303
İş Hukuku
2
0
3
SB 305
Pazarlama ve Satış Yöntemleri
2
0
3
Toplam AKTS:
51
2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GM 312
Beslenme İlkeleri
3
0
4
GM 308
Gıda Biyoteknolojisi
2
0
3
GM 304
Gıda Mikrobiyolojisi II
2
2
5
GM 306
Proses Kontrol
2
0
4
GM 306
Soğuk Tekniği
2
0
3
GM 306
Soğuk Tekniği
2
0
3
STJ601
Staj
0
0
2
GM 310
Süt Fizikokimyası
2
2
5
GM 302
Temel İşlemler II
3
0
4
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü3. Sınıf 2010 - 2011 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
2
SB 305
Pazarlama ve Satış Yöntemleri
2
0
3
STB302
Reaksiyon Kinetiği
2
0
3
TB 302
Reaksiyon Kinetiği
2
0
3
SGM315
Soğuk Tekniği
2
0
3
Toplam AKTS:
35
2010 - 2011 Tek Ders(Bahar)
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GM 312
Beslenme İlkeleri
3
0
4
GM 309
Enstrümental Analizler
2
2
5
GM 308
Gıda Biyoteknolojisi
2
0
3
GM 305
Gıda Güvenliği
3
0
5
GM 311
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
3
GM 303
Gıda Mikrobiyolojisi I
2
2
5
GM 304
Gıda Mikrobiyolojisi II
2
2
5
GM 306
Proses Kontrol
2
0
4
GM 306
Soğuk Tekniği
2
0
3
GM 310
Süt Fizikokimyası
2
2
5
GM 307
Tasarım
2
0
4
GM 301
Temel İşlemler I
3
0
5
GM 302
Temel İşlemler II
3
0
4
Seçmeli
()
GM 313
Gıda Endüstrisi Atıkları
2
0
3
SB 303
İş Hukuku
2
0
3
GMB 301
Malzeme Bilgisi
2
0
3
SB 305
Pazarlama ve Satış Yöntemleri
2
0
3
STB302
Reaksiyon Kinetiği
2
0
3
TB 302
Reaksiyon Kinetiği
2
0
3
SGM315
Soğuk Tekniği
2
0
3
GM 302
Temel İşlemler II
3
0
4
Toplam AKTS:
55
4. Sınıf
2010 - 2011 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GM 404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
2
2
5
GM 405
Et İşleme Teknolojisi
2
2
4
GM 405
ET ve Ürünleri Teknolojisi
2
2
5
GM 407
Fermantasyon Teknolojisi
2
2
5
GM 407
Fermentasyon Teknolojisi
2
2
5
GM 408
Gıda Ambalajlama
2
0
4
GM 409
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler
2
2
5
GM 411
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
2
2
4
TE 403
Pazarlama Yönetimi
2
0
3
GM 409
Proses Tasarımı
2
0
4
GM 401
Süt İşleme Teknolojisi
2
2
5
GM 401
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
2
2
6
GM 403
Tahıl İşleme Teknolojisi
2
2
5
GM 403
Tahıl İşleme Teknolojisi
2
2
6
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü4. Sınıf 2010 - 2011 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
0
SB 404
Bilim Tarihi
2
0
3
GM 417
Çevre Mikrobiyolojisi
2
2
3
GM 411
Enzim Bilimi
2
0
3
GM 411
Enzim Bilimi
2
0
3
GM 413
Geleneksel Gıdalar
2
0
3
TE 429
Gıda Projeleri Hazırlama
2
0
3
GM 415
Gıda Sanayiinde Starter Kültür Kullanımı
2
2
3
GM 415
Gıda Sanayiinde Starter Kültür Kullanımı
2
2
3
GM 421
İçme Sütü Teknolojisi
2
2
3
SB 406
İnsan Hakları
2
0
3
SB 403
İş Hukuku
2
0
3
GM 413
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
2
2
3
SB 405
Pazarlama ve Satış Yöntemleri
2
0
3
GM 410
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
2
0
3
GM 423
Süt İşletmelerinde Hijyen
2
2
3
GM 419
Tahıllarda Teknolojik Kalite Kriterleri
2
2
3
Toplam AKTS:
66
2010 - 2011 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
ZT 302
Araştırma ve Deneme Metodları
2
0
4
GM 404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
2
4
GM 404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
2
2
5
GM 408
Gıda Ambalajlama
2
0
4
GM 424
Gıda İşletmelerinin Tesis ve Organizasyonu
2
0
4
GM 406
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı
2
0
4
GM 408
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi
2
0
2
GM 412
Gıda Projeleri Hazırlama Tekniği
2
0
4
GM 412
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler II
2
2
4
GM 412
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler-II
2
2
5
GM 402
Meyve ve Sebze İşleme
3
2
4
GM 402
Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi
2
2
5
GM 406
Özel Gıdalar Teknolojisi
3
0
3
TE 424
Tarım ve Gıda Ürünleri Pazarlaması
2
0
2
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü4. Sınıf 2010 - 2011 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)