Beslenme ve Diyetetik (YL) Ders Kataloğu
|
Ders
|
2017 - 2018 Güz Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
BSDYL604 |
Beslenme Eğitiminin Temel İlkeleri
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ SBE 01 |
Bilimsel Araştırma Teknikleri
|
|
1 |
2 |
5 |
BSDYL605 |
Gıda Güvenliği ve Hijyeni
|
|
3 |
0 |
5 |
BSDYL601 |
İleri Beslenme I
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ SBE 04 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
Seçmeli |
2017-2018 GÜZ BESLENME VE DİYETETİK SEÇMELİ DERSLERİ() |
25 |
LÜ SBE 03 |
Biyoistatistik
|
|
3 |
0 |
5 |
BESYL153 |
Fiziksel Aktivite ve Beslenme
|
|
2 |
0 |
5 |
BESYL152 |
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
|
|
2 |
0 |
5 |
BESYL150 |
Sağlık Bilimlerinde Kullanılan Araştırma Yöntemleri
|
|
2 |
2 |
5 |
Toplam AKTS: |
55 |
2017 - 2018 Bahar Yarıyılı
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
LÜ SBE 02 |
Araştırma ve Yayın Etiği
|
|
1 |
2 |
5 |
BSDYL604 |
Beslenme Eğitiminin Temel İlkeleri
|
|
3 |
0 |
5 |
BESYL149 |
Beslenme Epidemiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ SBEDR 01 |
Bilimsel Araştırma Teknikleri
|
|
1 |
2 |
5 |
BSDYL603 |
İleri Beslenme Biyokimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
BSDYL601 |
İleri Beslenme I
|
|
3 |
0 |
5 |
BSDYL602 |
İleri Beslenme II
|
|
3 |
0 |
5 |
LÜ SBE 05 |
Seminer
|
|
0 |
2 |
5 |
LÜ SBE 04 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
Seçmeli |
2017-2018 BAHAR BESLENME VE DİYETETİK SEÇMELİ DERSLERİ() |
25 |
BSDYL620 |
Besinleri Koruma Yöntemleri
|
|
3 |
0 |
5 |
BESYL154 |
Besin Patojenleri
|
|
3 |
0 |
5 |
BSDYL613 |
Beslenmede Fonksiyonel Besinler
|
|
3 |
0 |
5 |
BSDYL608 |
Nutrisyonel Genetik
|
|
3 |
0 |
5 |
BSDYL614 |
Probiyotik, Prebiyotik ve Sağlık
|
|
3 |
0 |
5 |
BESYL150 |
Sağlık Bilimlerinde Kullanılan Araştırma Yöntemleri
|
|
2 |
2 |
5 |
Toplam AKTS: |
75 |