Gıda Mühendisliği (DK) Ders Kataloğu
Ders
2013 - 2014 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
LÜ-FBE-03
Doktora Semineri
0
2
5
605
Fermente Ürünler Teknolojisi
3
0
8
638
Gıda İşletmeleri Sanitasyonu ve Personel Hijyeni
3
0
8
608
Gıda Sanayiinde Kullanılan Katkı Maddeleri
3
0
8
643
Laktik Asit Bakterileri
3
0
8
650
Seminer
0
4
1
606
Süt Endüstrisinde Kullanılan Starterler
3
0
8
601
Süt Kimyası
3
0
8
LÜ-FBE-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
617
Yağ Kimyası
3
0
8
607
Yöresel Gıdalar Teknolojisi
3
0
8
Toplam AKTS:
80
2013 - 2014 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
LÜ-FBE-03
Doktora Semineri
0
2
5
LÜ-FBE-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
Toplam AKTS:
15
Tez
2013 - 2014 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
LÜ TEZ
TEZ
0
0
20
LÜ-FBE-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
Toplam AKTS:
30
2013 - 2014 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
LÜ TEZ
TEZ
0
0
20
LÜ-FBE-01
Uzmanlık Alan Dersi
8
0
10
Toplam AKTS:
30