Gıda Mühendisliği (DK) Ders Kataloğu

Ders

2013 - 2014 Güz Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
LÜ-FBE-03 Doktora Semineri 0 2 5
605 Fermente Ürünler Teknolojisi 3 0 8
638 Gıda İşletmeleri Sanitasyonu ve Personel Hijyeni 3 0 8
608 Gıda Sanayiinde Kullanılan Katkı Maddeleri 3 0 8
643 Laktik Asit Bakterileri 3 0 8
650 Seminer 0 4 1
606 Süt Endüstrisinde Kullanılan Starterler 3 0 8
601 Süt Kimyası 3 0 8
LÜ-FBE-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
617 Yağ Kimyası 3 0 8
607 Yöresel Gıdalar Teknolojisi 3 0 8
Toplam AKTS: 80

2013 - 2014 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
LÜ-FBE-03 Doktora Semineri 0 2 5
LÜ-FBE-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
Toplam AKTS: 15
Tez

2013 - 2014 Güz Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
LÜ TEZ TEZ 0 0 20
LÜ-FBE-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
Toplam AKTS: 30

2013 - 2014 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu Ders Adı İncele T U AKTS
LÜ TEZ TEZ 0 0 20
LÜ-FBE-01 Uzmanlık Alan Dersi 8 0 10
Toplam AKTS: 30